Het gele huis

Hallo, mijn naam is Geert van Dorp. Ik ben eigenaar van “Het Gele Huis” waar ik custom build meubels & interieurs maak.
Ik heb Eva gedurende twee stageperiodes leren kennen als een intelligente en creatieve jonge vakvrouw, die echt iets in haar mars heeft.
Haar mening over vorm en werkwijze, die ze eerst nog aarzelend liet horen, is inmiddels veel meer uitgesproken en eentje om rekening mee te houden. Ze is, als ze voldoende wordt uitgedaagd en vrijgelaten, volhardend en ambitieus en komt daarmee tot zeer originele werkwijzen, oplossingen en ideeën.
Samenwerken met Eva kreeg tijdens de stage vaak een meerwaarde door haar kritische en verantwoordelijke werkhouding, ze is een gedreven en betrokken collega. Ze heeft een bijzonder gevoel voor mensen, netwerken en klantcontacten.
Geert van Dorp, 06 29437923

Sacha Wendt, tassenlabel

Ik kreeg een opdracht om drie oude theaterklap-stoeltjes opnieuw te bekleden. Eva nam meteen het initiatief om het beschadigde houtwerk te renoveren, wat zij heel secuur deed. Daarnaast was ze erg leergierig en wilde graag elk onderdeel van het project zien, voelen en maken!
Eva is een fijn persoon om om je heen te hebben. Ze is leergierig, vraagt altijd waarom iets zó moet, en denkt zelf na over alternatieven. Ze is heel gedreven om het werk mooi te maken, werkt precies.
Wat ik zo leuk aan Eva vind is dat ze zich breed interesseert, maar ook onderneemt! Ze met alle plezier haar vrijetijd investeert en werkt voor haar doelen. Zo volgt ze cursussen en schrijft zich in voor spannende projecten. Ze spreekt mensen aan op werk wat haar interesseert. Al is het buiten haar vakgebied. Ze bekijkt niet alleen het ‘werk’ maar ook de wijze waarop de ondernemers om haar heen hun bedrijf beheren. Dit alles maakt het waardevol om met haar samen te werken.
Mijn aanbeveling doe ik omdat ik het Eva van harte gun, zich in de ruimste zin te ontwikkelen.
Sacha Wendt, April 2015
Om op de site van Sacha of Geert te kijken, klik op het kopje "Sacha Wendt Tassen label" of "Het Gele Huis".